אטלס V רקטה תשיק לילה לווין ריגול של ארה'ב הלילה: צפה בשידור חי

צנרת מטען NROL-42

לוויין הריגול המסווג NROL-42 הונף לפגוש את רקטת האטלס V של ברית השיגור המאוחדת לקראת שיגור מתוכנן בשעת לילה מאוחרת ב -23 בספטמבר 2017 מבסיס חיל האוויר וונדנברג בקליפורניה עבור משרד הסיור הלאומי של ארה'ב. (אשראי תמונה: ברית ההשקה המאוחדת)



לווין ריגול אמריקאי ישגר למשימה חשאית בתחילת יום ראשון (24 בספטמבר), ותוכל לעקוב אחר פעולת החלל בשידור חי באינטרנט.



הלוויין NROL-42 אמור להתרומם מבסיס חיל האוויר ונדנברג בקליפורניה בשעה 1:30 לפנות בוקר (0530 GMT, 22:30 שעון שעון מקומי בקליפורניה) על גבי רקטת אטלס V של ברית השיגור (ULA). אתה יכול צפו בהשקה כאן ב- demokratija.eu החל מהשעה 01:10 EDT (0510 GMT; 22:10 PDT), באדיבות ULA.

אתה יכול גם לצפות בהמראה ישירות דרך האתר של ULA כאן .



ההשקה הייתה אמורה להתקיים בתחילת יום שישי (22 בספטמבר), אך ULA דחפה אותה לאחור להחלפת סוללה פגומה ב- Atlas V.

NROL-42 יופעל על ידי משרד הסיור הלאומי של ארה'ב (NRO), אשר בונה ומנהל את צי הצי של המדינה. לווייני ריגול . משימות NRO נוטות להיות מסווגות, ו- NROL-42 אינו יוצא מן הכלל; גורמים רשמיים בארה'ב לא חשפו מה תעשה החללית או מה תהיה מסלולה. [ כלי החלל המסוכנים ביותר אי פעם ]

משרד הסיור הלאומי



הלוויין NROL-42 של משרד הסיור הלאומי אמור לשגר על גבי טיל אטלס V של ברית השיגור המאוחדת בתחילת ה -24 בספטמבר 2017.(אשראי תמונה: ULA)

NROL-42 יהיה הלוויין ה -25 ש- ULA, מיזם משותף של ענקיות החלל בואינג ולוקהיד מרטין, שיגרה עבור ה- NRO. 24 הטיסות הקודמות - שבוצעו על ידי רקטות אטלס V, דלתא IV ודלתא II - כולן הצליחו.

ההמראה הקרובה תהיה המקום ה -73 עבור אטלס V הדו-שלבי, שהופיע לראשונה בשנת 2002 והעלה מטענים כה גבוהים כמו רובר מרקר של נאס'א קוריוזסיות וחלליות ניו אופקים. כל ההשקות של אטלס V עד כה היו מוצלחות.



עקוב אחר מייק וול בטוויטר @michaeldwall ו Google+ . עקוב אחרינו @Spacedotcom , פייסבוק אוֹ Google+ . פורסם במקור ב- demokratija.eu .