פסגת Humans to Mars Mars 2019 יוצאת השבוע ב DC: צפו בה בשידור חי!

אמן

(אשראי תמונה: נאס'א/JSC)



פסגת בני האדם למאדים לשנת 2019 יוצאת לדרך בוושינגטון הבירה, ביום שלישי (14 במאי), ותוכל לצפות באירועי הכנס בשידור חי באינטרנט.



ההתכנסות השנתית בת שלושה ימים, בהנחיית ארגון העמותות Explore Mars, מפגישה מדענים, מהנדסים, אנשי אקדמיה, פקידי ממשל ומנהיגי תעשייה אחרים כדי לדון באתגרים העתידיים ובהתקדמות הנוכחית שהאנושות עשתה לקראת השקת משימות מאוישות לכדור הארץ האדום. עד שנות ה 2030.

demokratija.eu ישדר כאן את הכנס בשידור חי , באדיבות Explore Mars. אתה יכול גם לצפות בו ישירות דרך livestream.com/viewnow/HumanstoMars2019 .



קָשׁוּר: מקרינה לבידוד: 5 סיכונים גדולים לאסטרונאוטים של מאדים (סרטונים)

מנהל נאס'א, ג'ים ברידנשטיין, יפתח את הכנס ביום שלישי בבוקר בנאום בשעה 9 בבוקר (1300 GMT), בעקבות דברי פתיחה של גורמים רשמיים ב- Explore Mars. לאחר מכן, מנהיגי התעשייה ידברו על איך מטרתה של נאס'א להנחית אסטרונאוטים על הירח בשנת 2024 תעזור לאסטרונאוטים להגיע למאדים עד שנות ה 2030. בהמשך היום יציגו גורמי נאס'א עדכונים אודות הסוכנות InSight מאדים נחיתה . לסיום היום, הנציג מייקל ואלס מפלורידה יציע את דבריו על הכוכב האדום.

יום רביעי (15 במאי) יתחילו בהערות מאת הופפי פרייס, המהנדס הראשי של תוכנית חקר המאדים הרובוטית של נאס'א, ומהנדס הפיתוח הראשי של ספייס אקס, פול ווסטר - כך שנוכל ללמוד עוד על תוכניות SpaceX למושבה מאדים והרכב הבין -פלנטרי החדש שלה, בשם חללית .' זה יתחיל בשעה 8:50 EDT (1250 GMT).



לאחר מכן נשמע נאום מרכזי של מיר סאדאת, מנהלת המועצה לביטחון לאומי של ארה'ב, ואחריו פאנל בנושא חלל בחינוך ובתעשיית הבידור. נציגי ה צוות רובוטיקה של בנות אפגניות ידבר גם בכנס ביום רביעי בבוקר. אחר הצהריים, שיחות יתמקדו כיצד האסטרונאוטים יכולים לחיות על מאדים, משימוש במשאבים וכלה בהדפסת תלת מימד.

היום השלישי והאחרון של הכנס יתחיל בשעה 09:05 EDT (1305 GMT) עם פאנל שכותרתו בריאות האדם על הירח ועל המאדים: שמירה על צוותים בריאים ופרודוקטיביים. קבוצת המייעצים למשתמשים במועצת הביטחון הלאומי תקיים פגישת שאלות ותשובות בשעה 10:40 EDT (1440 GMT), ולאחר מכן יתקיים מיד נאום על טכנולוגיית הבלוקצ'יין.

אלה רק חלק מהשיא של פסגת הומאנס למאדים, אבל יש עוד הרבה מה שתוכל לצפות בשידור חי באינטרנט! אתה יכול לבחון את סדר היום של הכנס בכתובת h2m.exploremars.org ולהתעדכן בשידורים חיים של שיחות ופאנלים ב livestream.com/viewnow/HumanstoMars2019 .



שלח מייל ל- Hanneke Weitering לכתובת hweitering@demokratija.eu או עקוב אחריה @hannekescience . עקבו אחרינו בטוויטר @Spacedotcom וכן הלאה פייסבוק .